Редактор: e-mail: Снимка AllenMcC., уикипедияДесетгодишно момиче е в болница, след като беше

...
Редактор: e-mail: Снимка AllenMcC., уикипедияДесетгодишно момиче е в болница, след като беше
Коментари Харесай

Кралска кафява змия ухапа два пъти момиче, докато спи в леглото си в Австралия

Редактор: 

e-mail: 

Снимка AllenMcC., уикипедия

Десетгодишно момиче е в болница, откакто беше ухапано от мощно отровна кралска кафява змия два пъти, до момента в който спи в леглото си. Момичето е ухапано в двата крайници от еднометровата змия, само че в този момент е в устойчиво положение. В момента потърпевшата от Алис Спрингс се възвръща в интензивното поделение, откакто лекари й оказаха първа помощ в дома й в Дезерт Спрингс към 22 часа в понеделник. Пациентката страда от гадене и повръщане, и към този момент не е ясно какъв брой ще остане под лекарско наблюдаване.

Рекс Нейндорф, ловджия на змии в Алис Спрингс, който беше извикан в дома на потърпевшата, сподели, че дребното момиче е „ извънредно щастливо “, че се възвръща толкоз добре.

„ Тя е била заспала в леглото, когато змията влезнала при нея и я ухапала в протегнатия крайник, разкри той за Daily Mail Australia. - След това момичето е пробвало да се реалокира, към момента полузаспало, и змията го ухапала и в другия крайник. "

„ Момичето е имало огромен шанс. Семейството й повикало бързо лекари, а след това в болничното заведение са свършили фантастична работа, добави господин Нойндорф. - Тя е изумително самоуверено момиче. Тя не плачеше, когато дойдох. “

Експертът по змии съобщи, че най-хубавото нещо, което би трябвало да извършите, в случай че бъдете ухапани от змия, е да останете допустимо най-спокойни, преди да се превържете и повикате помощ.

„ Цялото семейство беше в действителност умерено, нормално в такива случаи се чака хората да крещят и да бягат по пътя “, добави Нойндорф.

Кралските кафяви змии, които се назовават мулга, се срещат в цяла Австралия, като се изключи Тасмания и Виктория, и могат да доближат дължина до три метра.

Те са най-тежките отровните змии в света, като доставят 150 мг отрова единствено с една хапка.

Превод „ Петел “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР